Weet jij hoe je gezond kunt blijven deze winter?

We hebben een aantal ‘lastige’ winters achter de rug. Misschien ben je al een paar keer ziek geweest de afgelopen jaren. De ‘griep’ is een eeuwenoude ziekte die de laatste jaren voor veel angst, verdriet en ongemak gezorgd heeft. 

Misschien heb je nu nog wel klachten van een griep uit voorgaande seizoenen. Hoe kun je nu gezond blijven als de bladeren vallen en de temperatuur naar beneden gaat. Het seizoen van de virussen is aangebroken!

Hoe hou je griep buiten de deur
Vorig jaar heb ik een lezing mogen geven met dit onderwerp. Al vaker nam ik je mee in de mogelijkheden om je immuunsysteem te versterken om virussen buiten de deur te houden. Een combinatie van een goede vitaminen en mineralenbalans, je vetzuren op orde en natuurlijk evenwicht tussen gezonde voeding, beweging en je mentale gezondheid.

Wat nu als je maar niet herstelt van een virale infectie, oftewel de griep.

Post Viraal Syndroom
Het langdurig aanhouden van klachten na een virusinfectie is niet nieuw, we kennen het onder de naam Post Viraal Syndroom, tegenwoordig ook wel long-Covid, Post Covid Syndroom of CCS (Chronisch Covid Syndroom) genoemd.

What’s in a name, je hebt dan gewoon veel vervelende klachten. Meest voorkomend zijn vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, haaruitval en benauwdheid. Ook worden er reuk- en smaakverlies, spierpijn en gewrichtsklachten ervaren. Uiteindelijk leiden deze klachten vaak naar mentale problemen, zoals depressie en angst.

Ken of ben je iemand met een scala aan vage klachten na een virusinfectie? Weet dat er mogelijkheden zijn om je herstel te bevorderen. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde en de natuurgeneeskunde. Je immuunsysteem speelt hierbij een belangrijke rol.

Hulp nodig?
Heb je geen idee wat je lichaam nodig heeft om gezond te blijven of weer gezond te worden? Maak dan eens een afspraak om dit door te laten meten. Met een krachtige energetische meting krijg je inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft!

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten