Waarom Vivre Vitaliteit - Vivre Vitaliteit

Waarom Vivre Vitaliteit

Waar verlang jij naar?
“Ik verlang naar meer bewustwording en gezondheid voor iedereen. Om samen positieve gezondheid uit te stralen over iedereen die dat wil ontvangen!”

Kan ik met mijn droom jouw verlangen naar een betere gezondheid ondersteunen?


Waarom bij Vivre Vitaliteit aan de slag met jouw gezondheid?

Als tiener en jonge twintiger heb ik veel buikklachten ervaren. Ik verlangde naar rust in mijn buik en minder stress omtrent mijn ontlasting. Wist ik toen maar wat er allemaal mogelijk is om hier verandering in aan te brengen.

Veel klachten zoals je op mijn website kunt lezen, heb ik zelf ervaren. Ik heb mijn leven daarop aangepast en ‘leerde’ er mee leven zoals me gezegd was. In de loop van de jaren erna had ik niet zoveel last van mijn buikklachten, ik was er aan gewend en wist niet beter. Er ontstonden echter allemaal ‘vage’ andere klachten die ik toeschreef aan mijn zwangerschappen, stress, pech, noem het maar op…

Ik besloot het anders te gaan doen toen ik mijn baan kwijtraakte. Een verschrikkelijke periode waar ik nu dankbaar voor ben! Een proces van verandering, inzichten en bewustwording hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

Inmiddels meer dan 8 jaar mag ik mij nu therapeut noemen. Vol trots heb ik daar de afgelopen jaren inhoud aan mogen geven als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut, darmtherapeut, TRM/NAET therapeut, E.E.N.® therapeut. Lastige termen waar ik hard voor gewerkt heb en nu steeds minder gebruik. Waarom? Ze vertellen niet wat ik voor jouw kan betekenen.

Stel je voor…
… dat er wel verbetering mogelijk is van je klachten.
… dat je weet hoe je zelf je gezondheid kunt verbeteren.
… dat je inzicht krijgt in wat van invloed is op je vitaliteit en energie.
… dat je je immuunsysteem, je weerstand krachtig kunt laten werken.
… zodat je minder klachten gaat ervaren.

Dat is wat ik graag voor jou wil betekenen!

Verlang jij hier ook naar?
Wil jij zelf met je gezondheid aan de slag?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven