Lichaamsgerichte  psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie richt zich onder andere op trauma’s die je in je leven kan hebben meegemaakt. Soms ben je je hiervan bewust, veelal spelen trauma’s een rol op onbewust niveau.

Ik maak hierbij gebruik van de technieken en vaardigheden uit de E.E.N.© therapie. Dit is een eclectische en holistische geneeswijze. Eclectisch is “het beste halen uit alle systemen en daar een Eenheid in zien”. De E.E.N.© therapie maakt daarom gebruik van diverse technieken uit onder andere, de Oosterse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse natuurgeneeskunde.

Natuurgeneeskunde ziet het lichaam als een energiesysteem. Als het in balans is, kan de energie vrij rondstromen, dit is belangrijk voor je gezondheid. Blokkades in de energie ontstaan onder andere onder invloed van toxische belasting, straling, ongezonde voeding, stress, maar ook door trauma’s uit het verleden.

Als de energiebalans verstoord is, kunnen er ziektes ontstaan. Je lichaam geeft dat in eerste instantie aan door allerlei klachten, pijntjes en ongemakken, die erger kunnen worden, als je er geen aandacht aan besteedt. Met de therapie help ik je om weer in balans te komen, waardoor je afweer wordt versterkt en het zelfhelend vermogen van je lichaam weer zijn werk kan doen.

Bij deze therapie worden je chakrasysteem, je energievelden en je fysieke lichaam gemeten en in balans gebracht. We gaan op zoek naar de oorzaken van je klachten. Indien je bewust wordt waar je klachten vandaan komen, kan er heling plaatsvinden.

Een sessie kan bestaan uit een meting, gesprekken en een behandeling. Dit combineer ik onder andere met Bachbloesems.

Als je wilt kennismaken met deze therapie. Neem contact op over de mogelijkheden.

 Stel een vraag Afspraak maken   Bel me terug 

 

Lichaamsgerichte psychotherapie

 

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten