Darmtherapie

Bij buikklachten kan er sprake zijn van disbalans in de darmen. Ook andere symptomen kunnen duiden op disbalans in de darmen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

Obstipatie Hormonale problemen Allergie Leverproblemen Huidproblemen Vermoeidheid Hoofdpijn Glutenintolerantie Oorontsteking Migraine Maagproblemen Opgezette buik Diarree Emotionele instabiliteit Lactose intolerantie Chronisch verkouden Ondergewicht Flatulentie Keelonsteking  Stinkende ontlasting Overgewicht Prostaatontsteking Blaasontsteking Slijm in ontlasting

Als je gezondheidsklachten hebt waar tot nu toe niemand een oorzaak voor weet te vinden, dan kan een bioresonantie meting vaak nieuw licht werpen op de situatie. Zoals je ziet, zijn bovenstaande symptomen niet allemaal gericht op je darmen. Vergis je niet dat je darmen toch wel eens de achterliggende oorzaak kunnen zijn van bovenstaande scala aan symptomen.

Herken je één of meerder van deze klachten? Met een bioresonantie meting krijg je meer inzicht in het functioneren van je spijsvertering. Je krijgt inzicht in waar de verstoringen zijn, zoals je maag, lever, darmen, vertering, enzymen ed. Hierbij kun je ook denken aan schimmels, parasieten of een overgroei aan “foute” bacteriën. 

Wil je aan de slag met je darmgezondheid?
Neem dan contact op via 06 – 388 99 217 om een afspraak te maken of vul onderstaande formulier in.

Afspraak maken

Een andere kijk op je darmen

Download nu!

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten