Resonantie therapie

Vraag je je wel eens af hoe het komt dat ondanks onze grote welvaart en de ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang er steeds meer mensen zijn die aan chronische ziekten lijden? Dit fenomeen komt in toenemende mate zowel bij volwassenen als bij kinderen voor.

De welvaart waarin wij leven heeft ons veel goeds gebracht. Het heeft helaas ook een keerzijde. Chemische vervuiling, stralingsvervuiling, voeding, stress verstoren ons lichaam. We betalen een hoge prijs voor de vooruitgang.

Wanneer je interne milieu vervuild raakt, kan dit leiden tot allerlei klachten waar de reguliere geneeskunde niet altijd een antwoord op heeft: huidklachten, allergieën, weerstandsproblemen of vermoeidheid. Behandeling richt zich dan ook vaak op symptoombestrijding zonder dat de achterliggende oorzaak vastgesteld kan worden.

Pijnvrije therapie

Bioresonantie therapie biedt de kans om de oorzaken van je klachten te achterhalen en vervolgens de mogelijkheid om hiermee zonder schadelijke bijwerkingen mee aan de slag te gaan. Snel, pijnloos en zonder je lichaam te belasten.

De therapie gaat uit van de zelfgenezende kracht van je lichaam. In een gezond lichaam vindt ongehinderde informatie uitwisseling plaats tussen je cellen, door middel van biofotonen (licht). Wanneer je lichaam echter vervuild is door bijvoorbeeld chemische stoffen of straling wordt de onderlinge celcommunicatie verstoord of zelfs verhinderd. Hierdoor kunnen je cellen, en dus je organen, minder goed functioneren.

Indien er verstoorde (chemische) processen in je lijf zijn, wordt je eerder ziek. Door middel van meetapparatuur wordt de conditie van je organen, systemen en energiebanen gemeten. In de database wordt tijdens de meting direct gezocht naar wat er nodig is om je organen en systemen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen. Tijdens dit proces worden belastende stoffen vrijgemaakt en door de uitscheidingsorganen uit het lichaam verwijderd. Op deze wijze wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd.

De meting is erop gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van een op maat gemaakte remedie (digitale homeopathie). De biofotonen laser geeft een goede start aan de veranderingen die je lichaam gaat doormaken. De op maat remedie krijg je mee naar huis om de veranderingen te continueren. Wanneer de energiebanen weer blokkadevrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal je lichaam zichzelf weer gaan herstellen.

Voeding

Klachten kunnen voortkomen uit een reactie op voeding. In de database zijn de frequenties van een groot assortiment aan voedingsmiddelen aanwezig. Indien van toepassing kunnen we uitgebreid meten op welke voedingsmiddelen je lichaam overgevoelig reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding maakt het mogelijk dat je na enkele weken deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten.

Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dat geval hoef je je niet aan strenge voedingsadviezen te houden, maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.

Supplementen – Orthomoleculaire therapie

Veel van je dagelijkse voeding bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om je gezondheid op peil te houden. Daarnaast leef je in een drukke maatschappij, waarin er veel van je verwacht wordt. In een meting laat ik zien of er bepaalde vitaminen en/of mineralen tekorten zijn. Je krijgt dan eventueel extra ondersteuning in de vorm van supplementen. Ik werk met een selectie van hoogwaardige producten.

De supplementen die ik adviseer helpen je te ontgiften, je immuunsysteem in balans te brengen en eventuele tekorten aan te vullen. Een gezonde en evenwichtige voeding staat hierbij voorop. Je kunt ook je eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of de producten die je zelf gebruikt ook goed voor je zijn.

Zowel het onderzoek als de behandeling zijn pijnvrij en ontspannen.

Afspraak maken

Bioresonantie

“Met behulp van resonantie, een techniek die ook door dolfijnen en vleesmuizen wordt gebuikt om informatie te verzamelen, word je lichaam doorgemeten.”

“Energie is onzichtbaar. Bioresonantie heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie.

Bioresonantie meting, inzicht in klachten.
 

Disbalans in energie

* Artikel Sandra van Maanen in oa Brabants Dagblad

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten