Bioresonantie therapie - Vivre Vitaliteit

Bioresonantie therapie

In een wereld van voortdurende vooruitgang en welvaart worden we helaas ook geconfronteerd met een toenemend aantal mensen dat lijdt aan chronische ziekten. Waarom is dat zo? De keerzijde van vooruitgang komt naar voren in de vorm van chemische vervuiling, stralingsvervuiling, stress en veranderingen in voedingspatronen. Bioresonantie therapie biedt een antwoord op deze uitdagingen.

Ontdek de kracht van bioresonantie

Bioresonantie is een innovatieve therapie die gebaseerd is op het principe dat elk levend organisme een unieke elektromagnetische trilling heeft. Deze trillingen kunnen verstoord raken door verschillende factoren zoals stress, toxines en ongezonde voeding. Met bioresonantie therapie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd waardoor verstoringen in balans gebracht kunnen worden. Door de zelfgenezende kracht van je lichaam te benutten, kunnen we symptomen van diverse gezondheidsproblemen pijnvrij aanpakken zonder schadelijke bijwerkingen.

Toepassingen van Bioresonantie Therapie

Bioresonantie therapie kan worden toegepast bij een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder:

  • Allergieën en intoleranties: Door de verstoringen in het immuunsysteem aan te pakken, kan bioresonantie helpen bij het verminderen van allergische reacties en intoleranties.
  • Chronische pijn: Voor mensen die lijden aan chronische pijn, kan bioresonantie therapie verlichting bieden door het herstellen van de natuurlijke energiebalans.
  • Stress en angst: Door het kalmeren van het zenuwstelsel en het herstellen van emotionele balans, kan bioresonantie helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Spijsverteringsproblemen: Verstoringen in de spijsvertering kunnen worden aangepakt door middel van bioresonantie therapie, waardoor de algehele gezondheid van het spijsverteringsstelsel verbetert.
  • Verbetering van algehele welzijn: Zelfs voor mensen zonder specifieke gezondheidsklachten kan bioresonantie therapie bijdragen aan een verbeterd algeheel welzijn door het bevorderen van vitaliteit en energie.

Hoe werkt het?

De therapie maakt gebruik van geavanceerde meetapparatuur om verstoringen in je lichaam te identificeren. Door middel van digitale homeopathie wordt een op maat gemaakte remedie samengesteld om deze verstoringen aan te pakken. Dit proces helpt het lichaam om belastende stoffen te verwijderen en het zelfherstellend vermogen te activeren.

Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Met behulp van bioresonantie therapie kunnen we ook stressreacties op voeding meten. Het tijdelijk weglaten van deze voeding maakt het mogelijk dat je na enkele weken deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten.

Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dat geval hoef je je niet aan strenge voedingsadviezen te houden, maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.

Supplementen – Orthomoleculaire therapie

Veel van je dagelijkse voeding bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om je gezondheid op peil te houden. Daarnaast leef je in een drukke maatschappij, waarin er veel van je verwacht wordt. In een meting laat ik zien of er bepaalde vitaminen en/of mineralen tekorten zijn. Je krijgt dan eventueel extra ondersteuning in de vorm van supplementen. Ik werk met een selectie van hoogwaardige producten.

De supplementen die ik adviseer helpen je te ontgiften, je immuunsysteem in balans te brengen en eventuele tekorten aan te vullen. Een gezonde en evenwichtige voeding staat hierbij voorop. Je kunt ook je eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of de producten die je zelf gebruikt ook goed voor je zijn.

Zowel het onderzoek als de behandeling zijn pijnvrij en ontspannen.

Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een gebalanceerder en gezonder leven!

Afspraak maken

Bioresonantie

“Met behulp van resonantie, een techniek die ook door dolfijnen en vleesmuizen wordt gebuikt om informatie te verzamelen, word je lichaam doorgemeten.”

“Energie is onzichtbaar. Bioresonantie heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie.”

Bioresonantie meting, inzicht in klachten.

Scroll naar boven