Bemer Fysische vasculaire therapie - Vivre Vitaliteit -

Bemer vaattherapie

De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek elektromagnetisch signaal de beperkte vasomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie. De BEMER sets omvatten alles wat nodig is voor de behandeling en worden wereldwijd met succes gebruikt.

Wilt u meer weten over het belang van een optimale microcirculatie en vernemen hoe u die met de fysische vasculaire therapie van BEMER®kunt stimuleren? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite op Versluijs Armanda | Fysische vasculaire therapie van BEMER (bemergroup.com)

   

Bemer Horse-Set

De BEMER Horse-Set verbetert de microcirculatie, d.w.z. de doorbloeding van de fijnste bloedvaten, bevordert de stofwisseling en de celactiviteit en bijgevolg ontspannings- en genezingsprocessen bij paarden. Ook een optimalisatie van de soepele gang is wetenschappelijk bewezen.

Wil u meer vernemen over hoe de BEMER Horse-Set aan het welzijn van uw paard kan bijdragen? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite op Versluijs Armanda | Fysische vasculaire therapie van BEMER (bemergroup.com)

   

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een kennismakingssessie.

Afspraak maken

Microcirculatie

Jonger worden gaat niet.
Jonger voelen wel!

Regelmatig organiseren we lezingen over Microcirculatie. Interesse om hierbij te zijn? Meld je dan aan via onderstaande link dan wordt je op de hoogte gehouden van de eerstvolgende lezing.

Aanmelden lezing

Brochure

Wil je meer lezen over microcirculatie?

Scroll naar boven