Producten

Vivre is niet gebonden aan één bepaald merk of leverancier van orthomoleculaire supplementen. In ieder consult wordt gemeten welke supplementen op dat moment het meest passend zijn voor jou, maatwerk dus!

Wil je voor jezelf laten doormeten welke supplementen het meest passend zijn?
Wil je eens kennismaken met geheel andere supplementen dan wat je doorgaans tegenkomt?
Maak dan eens een afspraak via onderstaande button of bel 06 – 388 99 217.

Maak een afspraak

Voor degene die advies hebben gekregen om aan de slag te gaan met bepaalde producten of zelfstandig aan de slag willen met hun gezondheid, staan hieronder een aantal partners waar ik mee samenwerk.

Aloë Vera dranken

Ik werk regelmatig met de Aloë Vera dranken van Forever Living voor ondersteuning van de darmgezondheid. Via onderstaande button kun je een eigen account aanmaken om met korting deze producten te bestellen.

Account aanmaken

Wil je het gehele assortiment bekijken? Dat kan via de button Bestellen Forever Living.

Bestellen Forever Living

Pharma Nord supplementen

De op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde supplementen van dit Deense merk kun je via onderstaande button bestellen. Ze worden dan zonder verzendkosten thuisbezorgd.

Bestellen Pharma Nord

Indien je 15% korting op de producten wilt ontvangen, stuur dan een berichtje om de kortingscode op te vragen!

Ja, ik wil de 15% kortingscode ontvangen!

MijnLabtest

MijnLabtest biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk thuis een bloedtest, speekseltest of DNA-test af te nemen. Je hoeft niet de drempel te nemen om naar de huisarts en een prikpost te gaan. De test wordt uitgevoerd in een betrouwbaar laboratorium. De uitslag krijg je binnen enkele dagen online beschikbaar.

Bestellen MijnLabtest

Wil je meer advies op basis van de uitslag? Boek dan een kort consult bij Vivre Vitaliteit en ontvang een opmaat suppletie advies en een energetische meting om breed met je gezondheid aan de slag te gaan!

Boek een consult

Eqology vetzuren

Een belangrijk onderdeel voor gezondheid is voldoende goede vetzuren binnenkrijgen. Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans.

De gezonde omega 6 / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Het is een voorwaarde om je gezondheid bij klachten goed te kunnen herstellen. En het is preventief net zo belangrijk om je gezondheid te behouden en te versterken. Maar vandaag de dag hebben we bijna allemaal een veel te hoge verhouding. Dat loopt op tot extremen van 25:1.

Meer lezen over de juiste vetzuurbalans kun je hier: Vetzuren in balans!

Krachtsymbolen

Wil je een speciaal cadeau, voor jezelf of iemand die je lief is. Kijk eens naar deze bijzondere en krachtige symboolkettingen en ervaar wat ze met je doen.

Bekijk alle kettingen

Zielsymbolen

Op deze plaats wil ik afsluiten met mooie zielsymbolen. Klik op de foto als je hier meer over wilt lezen.

 

 

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Postadres:
Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten