Stralingstips - Vivre Vitaliteit

Stralingstips

Je ziet het niet, je hoort het niet, maar straling is overal. Wanneer we mobiel bellen, internetten, tv kijken, de babyfoon gebruiken of eten in de magnetron verwarmen. Zelfs als we slapen worden we omringd door straling afkomstig van Wifi en elektrische apparaten. Het besef dat dit mogelijke gevolgen heeft voor de gezondheid groeit.


Wetenschappers spreken elkaar over die gevolgen nog wel eens tegen, maar officiële instanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en Raad van Europa manen tot voorzichtigheid; voorkomen is beter dan genezen. Een goede reden om bewust om te gaan met straling.

Stralingsvriendelijke tips

  1. Weinig mensen weten het, maar in de gebruiksaanwijzing van de meeste mobiel telefoons staat dat deze minstens 15 mm van het oor moet worden gehouden.
  1. Gebruik je speakerfunctie of een headset van je mobiele telefoon. Het is bovendien af te raden een mobiele telefoon direct op je lichaam te dragen.
  1. Leg je mobiele telefoon ’s nachts bij voorkeur niet onder je kussen of op je nachtkastje. Dit kan je slaap verstoren. Wil je toch de wekkerfunctie gebruiken, zet de telefoon dan in de vliegtuigmodus waardoor er geen contact is met de zendmast of Wifi router.
  1. Vervang de draadloze DECT huistelefoon door een stralingsvriendelijke variant die beschikt over een Eco Plus-modus. Deze zendt alleen als er ook daadwerkelijk gebeld wordt. Dit in tegenstelling tot een normale DECT huistelefoon die 24/7 zenden. Een telefoon met snoer blijft natuurlijk de meest stralingsvriendelijke optie.
  1. Wifi routers zenden 24 uur per dag. Zet deze uit wanneer de router niet functioneel is bijvoorbeeld ’s nachts. Ook de Wifi router is overigens verkrijgbaar in Eco variant. Zet ook andere draadloze apparaten uit als ze niet worden gebruikt, zoals printer, de spelcomputer en de babyfoon.
  1. Zet je apparaten die je niet gebruikt, zoals de televisie, uit in plaats van op standby. In de standby stand gebruiken apparaten niet alleen stroom, ze geven ook straling af.
  1. Plaats een elektrische wekkerradio minimaal 3 meter van het hoofd af. Alternatieven zijn een wekker op batterijen of een opwindbare wekker.

www.vivrebioresonantie.nl

Bron: Floww

Scroll naar boven