Pink Ribbon - Vivre Vitaliteit

Pink Ribbon

Borstkanker

Daar heb ik zelf recent mee kennis gemaakt in mijn nabije omgeving. Het komt heftig binnen… Maar dat geldt voor iedere vorm van kanker.
Velen hebben van dichtbij kennis gemaakt met deze vreselijke ziekte. Velen hebben deze overwonnen. Niet iedereen…

Bewust zijn van je lichaam, van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Luisteren naar het fluisteren van je lichaam. Dat is verschrikkelijk moeilijk. Soms lukt het goed, soms raak je de verbinding volledig kwijt. Je intuïtie en zelfhelend vermogen laten je in de steek.

Vele vragen borrelen omhoog. De belangrijkste misschien wel ‘waarom ik’?

Een ander kan deze vragen niet voor je beantwoorden. Er zijn wel veel gezondheidsprofessionals die je kunnen begeleiden in je proces na je behandeltraject in het ziekenhuis. Vertrouwen krijgen in jezelf en je lichaam, acceptatie en verandering van levensstijl, inzichten in wie je bent en wat je in de toekomst wilt bereiken. Begeleiding in leven na zo’n heftig ziekteproces. Ja en soms ook naar het einde…

Heftig, angstig en overweldigend wat er allemaal door je heen kan gaan. Ik geloof dat positieve gedachten en veranderingen heel krachtig kunnen doorwerken. Ik zie krachtige voorbeelden van herstel. Ik voel dat dit niet altijd gemakkelijk is. Ik wens iedereen die met deze ziekte te maken krijgt heel veel liefde, kracht, positiviteit, geloof en herstel.

Heb je een steuntje in de rug nodig? Of begeleiding bij dit heftige proces om lekkerder in je vel te komen zitten?

 Stel een vraag Afspraak maken   Bel me terug 

Scroll naar boven