Vivre Vitaliteit

Mijn naam is Armanda Versluijs en ik woon samen met mijn gezin in Vleuten. Mijn oudste had in de eerste jaren na haar geboorte meerdere “allergische” klachten. Verschillende behandelingen brachten geen oplossing.

Door diverse complementaire behandelingen kwam ik erachter dat voeding een grote rol speelde bij haar huidproblemen. Het duurde even voor we kennismaakten met bioresonantie. Deze behandelingen achterhaalden niet alleen de verschillende oorzaken, maar brachten ook een oplossing voor haar klachten. Langzaam verdween haar eczeem, kregen we onze vrolijke meid terug en nu kan ze weer alles eten.

Ik kampte zelf ook al jaren met verschillende “vage” klachten. Na de succesvolle behandeling van mijn dochter ben ik ook behandeld. De voeding en spijsvertering bleken bij mij van grote invloed te zijn op mijn gezondheid. Ook andere belastingen werden opgespoord en opgelost.

De kracht van de methode fascineerde me enorm. Om deze reden werk ik nu met bioresonantie apparatuur. Dit apparaat omvat alle frequenties die nodig zijn om samen snel tot een goed resultaat te komen. Daarbij gebruik ik kennis uit de orthomoleculaire geneeskunde. Deze wetenschap heeft tot doel om elke lichaamscel zo optimaal mogelijk te ondersteunen door middel van voeding, zonodig aangevuld met supplementen. Ik kijk niet alleen naar de lichamelijke, maar juist ook naar de geestelijke aspecten die jouw gezondheid beïnvloeden om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte remedie te komen.

Vivre staat voor levenskracht en vitaliteit. Het is mijn missie om jouw levenskracht en vitaliteit te activeren. Zodat je weer stralend en energiek in het leven staat.

Armanda Versluijs

 

 

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Heidestein 11
3452 LL Vleuten

06 – 388 99 217
info@vivrevitaliteit.nl
KvK 60897597