"Ouderdom komt met gebreken" - Vivre Vitaliteit

“Ouderdom komt met gebreken”

Fit en vitaal oud worden, wie wil dat nou niet? Komt ouderdom met gebreken? Of kun je zelf iets doen om dit tegen te gaan?

Ik las laatst één van de mooie gedichtjes van Martin Gijzemijter op Facebook:

“De ironie van ouder worden,
is voor velen pijnlijk waar.
Heb je net je hoofd op orde,
valt je lichaam uit elkaar.”

Veel bevestigende reacties waren onder dit bericht te lezen. En ja, we gaan allemaal ‘piepen en kraken’ als we ouder worden, toch?
Dat klinkt alsof we daarin moeten berusten. Of kun je daar zelf iets aan doen om dit zo lang mogelijk uit te stellen?

Herken je je misschien in deze uitspraak?
“In de eerste helft van ons leven offeren we onze gezondheid op om geld te verdienen. In de tweede helft van ons leven offeren we ons geld op om onze gezondheid te verbeteren.” – Voltaire

De basis voor gezondheid is voeding, beweging, welzijn, welbevinden, voldoening, liefde en je kunt er vast nog wel meer bedenken. Gezondheid vereist verschillende soorten investeringen: liefde, geduld, vergeving, … , en ja ook een financiële investering.

Als jij tijdig op de juiste manier investeert in jouw gezondheid, gaat je lichaam langer mee en hoeft het niet zo snel te “piepen en te kraken”. Je lichaam is je dankbaar voor de keuzes die je maakt op jonge leeftijd of later als je ouder wordt. Je hebt maar één lichaam dat je niet kunt ruilen dus zuinig zijn is waardevol. En tijdig investeren om bij te sturen is noodzakelijk.

Fit en vitaal ouder worden
Fit en vitaal ouder worden, wie wil dat nu niet? Met de juiste ondersteuning en aanvulling kun je het “uit elkaar vallen van je lichaam” uitstellen en voorkomen. Ook je “hoofd op orde krijgen” is gedurende je hele leven van belang. Van jong tot oud zijn er verschillende mogelijkheden om klachten te voorkomen. Je moet alleen even weten wat het beste bij jou past en wat jouw lijf en hoofd op dit moment nodig hebben.

Er is niet één oplossing, één medicijn of één antwoord op gezondheidskwalen. Met een orthomoleculaire bioresonantie meting kan ik wel meten en beoordelen wat jouw lichaam nu nodig heeft om jouw gezondheid te optimaliseren.

Interesse? Neem voor het maken van een afspraak contact op via: info@vivrevitaliteit of 06-38899217.

Scroll naar boven