Over mij - Vivre Vitaliteit

Over mij

Mijn naam is Armanda Versluijs en ik woon samen met mijn gezin in Vleuten. Mijn oudste had in de eerste jaren na haar geboorte meerdere “allergische” klachten. Verschillende behandelingen brachten geen oplossing.

Door diverse complementaire behandelingen kwam ik erachter dat voeding een grote rol speelde bij haar huidproblemen. Het duurde even voor we kennismaakten met bioresonantie. Deze behandelingen achterhaalden niet alleen de verschillende oorzaken, maar brachten ook een oplossing voor haar klachten. Langzaam verdween haar eczeem, kregen we onze vrolijke meid terug en nu kan ze weer alles eten.

Ik kampte zelf ook al jaren met verschillende “vage” klachten. Na de succesvolle behandeling van mijn dochter ben ik ook behandeld. De voeding en spijsvertering bleken bij mij van grote invloed te zijn op mijn gezondheid. Ook andere belastingen werden opgespoord en opgelost.

De kracht van de methode fascineerde me enorm. Om deze reden werk ik nu met bioresonantie apparatuur. Dit apparaat omvat alle frequenties die nodig zijn om samen snel tot een goed resultaat te komen. Daarbij gebruik ik kennis uit de orthomoleculaire geneeskunde. Deze wetenschap heeft tot doel om elke lichaamscel zo optimaal mogelijk te ondersteunen door middel van voeding, zonodig aangevuld met supplementen. Ik kijk niet alleen naar de lichamelijke, maar juist ook naar de geestelijke aspecten die jouw gezondheid beïnvloeden om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte remedie te komen.

Vivre staat voor levenskracht en vitaliteit. Het is mijn missie om jouw levenskracht en vitaliteit te activeren. Zodat je weer stralend en energiek in het leven staat.

Waarom bij Vivre Vitaliteit aan de slag met jouw gezondheid?

Als tiener en jonge twintiger heb ik veel buikklachten ervaren. Wist ik toen maar wat er allemaal mogelijk is om hier verandering in aan te brengen. Veel klachten zoals je hier omschreven ziet, heb ik zelf ervaren. Ik heb mijn leven daarop aangepast en ‘leerde’ er mee leven zoals me gezegd was. In de loop van de jaren erna heb ik niet zoveel buikklachten meer ervaren, ik was er aan gewend en wist niet beter. Er ontstonden echter allemaal ‘vage’ andere klachten die ik toeschreef aan mijn zwangerschappen, stress, pech, noem het maar op…

Ik besloot het anders te gaan doen toen ik mijn baan kwijtraakte. Een verschrikkelijke periode waar ik nu dankbaar voor ben! Een proces van verandering, inzichten en bewustwording hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

Inmiddels bijna 8 jaar mag ik mij nu therapeut noemen. Vol trots heb ik daar de afgelopen jaren inhoud aan mogen geven als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut, darmtherapeut, TRM/NAET therapeut, E.E.N.® therapeut. Lastige termen waar ik hard voor gewerkt heb en nu steeds minder gebruik. Waarom? Ze vertellen niet wat ik voor jouw kan betekenen.

Stel je voor…

… dat er wel verbetering mogelijk is van je klachten.
… dat je weet hoe je zelf je gezondheid kunt verbeteren.
… dat je inzicht krijgt in wat van invloed is op je vitaliteit en energie.
… dat je je immuunsysteem, je weerstand krachtig kunt laten werken.
… zodat je minder klachten gaat ervaren.

Dat is wat ik graag voor jou wil betekenen!

Wil jij zelf ook met je gezondheid aan de slag?
Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Armanda Versluijs

Scroll naar boven