Route

De praktijk Vivre Vitaliteit is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt vrij parkeren in de straat.

Maximaal Gezond Centrum

Vivre houdt praktijk in het Maximaal Gezond Centrum in Leidsche Rijn (Utrecht).

Auto route

Vanuit Vleuten, De Meern, Terwijde en de omringende wijken ga je vanaf de Langerakbaan richting Utrecht. Je slaat rechtsaf richting de Burgemeester Verderlaan. Als je door het hek rijdt, kun je links op het parkeerterrein (vrij) parkeren.

Vanuit het noorden
Vanuit het noorden (A2) neem je de afslag 8 (Utrecht Langerak), sla linksaf naar de Stadsbaan Leidsche Rijn. Sla linksaf richting de Hogeweidebaan. Sla daarna linksaf naar de Burgemeester Verderlaan. Als je door het hek rijdt, kun je links op het parkeerterrein (vrij) parkeren.

Vanuit het zuiden
Vanuit het zuiden (A2) neem je afslag 8 (Utrecht Langerak), sla linksaf naar de Dominee Martin Luther Kinglaan. Sla rechtsaf richting de Stadsbaan Leidsche Rijn. Sla linksaf richting de Hogeweidebaan. Sla daarna linksaf naar de Burgemeester Verderlaan. Als je door het hek rijdt, kun je links op het parkeerterrein (vrij) parkeren.

Vanuit het oosten of westen
Vanuit het oosten of westen (A12) ga je richting Amsterdam (A2). Je neemt afslag 8 (Utrecht Langerak), sla linksaf naar de Dominee Martin Luther Kinglaan. Sla rechtsaf richting de Stadsbaan Leidsche Rijn. Sla linksaf richting de Hogeweidebaan. Sla daarna linksaf naar de Burgemeester Verderlaan. Als je door het hek rijdt, kun je links op het parkeerterrein (vrij) parkeren.

Openbaar vervoer
Vanuit Utrecht Centraal neem je bus 4 richting Terwijde. De halte Burgemeester Verderlaan is voor de deur. Als je de weg oversteekt en door het hek komt, is het pand aan je linkerhand.

Praktijk Vleuten

Auto route

Vanaf de Landschapsbaan kun je het beste doorrijden tot de rotonde en daar links afslaan. Vervolgens de tweede afslag naar links de wijk in (Sparrendaal) en de derde afslag links (Heidestein) nemen.

Vanuit het noorden (A2) volg je de richting Vleuterweide. In de wijk Vleuterweide neem je op de Utrechtse Heuvelrug, voor de afsluiting van het winkelcentrum Vleuterweide, de afslag naar links (Sparrendaal) en daarna de eerste afslag rechts (Heidestein).

Openbaar Vervoer

De bushalte (Vleuterweide Centrum) van lijn 28 ligt op 3 minuten loopafstand van de praktijk. Met de trein kun je overstappen op lijn 28 vanaf station Vleuten of station Utrecht Centraal.

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs

Praktijkadres Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217
info@vivrevitaliteit.nl

Praktijk Vleuten
Heidestein 11
3452 LL Vleuten

Tarieven en vergoeding

Als ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, spreek dan een boodschap in met je naam en telefoonnummer of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Vivre Vitaliteit is aangesloten bij Stichting Maximaal Gezond.

Vivre Vitaliteit maakt deel uit van het aanbod van Maximaal Gezond Werkt voor bedrijven.

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten