Wat anderen zeggen - Vivre Vitaliteit - Ik merkte snel positief verschil!

Wat anderen zeggen

Hieronder kun je aan aantal ervaringen van anderen lezen. Wil je zelf jouw ervaring delen gebruik dan deze knop.

Ervaring delen!


“Ik ben bij Armanda terecht gekomen, omdat ik verschillende klachten had (o.a. buikpijn, vermoeidheid en acne)
en ik wilde onderzoeken of deze klachten ook verholpen konden worden door iets anders dan het slikken van medicijnen.

Na het eerste consult kreeg ik al direct inzicht in mijn voedingspatroon: wat kan ik wel eten en wat moet ik laten staan. Het was even moeilijk om mijn voedingspatroon aan te passen, maar inmiddels eet ik geheel zuivelvrij en dat bevalt me erg goed. Ik had hier nooit zelf aan gedacht, maar inmiddels zijn vele klachten hierdoor verholpen! Niet alleen wat je eet, ook het aanvullen van belangrijke vitamines en mineralen dmv supplementen hebben mijn klachten doen verminderen.” L.K. uit Utrecht

“Ik ben bij Vivre Vitaliteit gekomen, omdat ik al lange tijd last had van buikpijn, met name
‘s nachts. Daardoor sliep ik enkele nachten per week erg slecht. Wat overdag weer
zorgde voor minder energie. Al na de eerste behandeling merkte ik verschil; veel meer
energie en ik heb toen 4 weken bepaalde voedingsmiddelen weggelaten. Na de 2e
behandeling heb ik helemaal geen buikpijn meer gehad!” Magda Dijk

“Mijn stoelgang is al mijn hele leven heel slecht. Ik ga moeilijk naar het toilet. Al na enkele
dagen na de eerste behandeling kwam mijn stoelgang op gang. Met het veranderen van
mijn lifestyle is mijn stoelgang blijvend verbeterd. Ik weet nu waar ik op moet letten en
wat ik zelf kan doen om dit zo te houden.”  F.G. uit Vleuten

“Ik had enorme last van mijn huid. Deze was ontstoken en jeukte enorm. Via de huisarts
kreeg ik uiteindelijk hele zware medicijnen. Hij wist niet wat hij verder kon doen. Met enige scepsis
ben ik bij Vivre langsgegaan. Na enkele behandelingen was ik zeer positief verrast! Mijn huid is
genezen en ik heb er geen last meer van. Een combinatie van voeding, supplementen en de behandeling
bracht de oplossing voor mij!” S.K. uit Nieuwegein

“Ik heb een druk leven en een eigen bedrijf. Maandelijks ga ik naar Armanda om aan “stress” management voor mijn lijf te doen. Dit helpt mij enorm om fit en energiek te blijven. Soms is de tussentijd iets langer door drukte op het werk. Dat voel ik direct in mijn lichaam en ben ik blij als er weer een afspraak gepland staat.” A.R. uit Woerden

“Mijn dochter had vanaf haar geboorte altijd een vieze snotneus. We wisten niet meer wat we hier aan konden doen. Bij Vivre is ze doorgemeten. Met de druppels wordt haar immuunsysteem versterkt en de snotneus is na enkele weken verdwenen! In combinatie met probiotica voor haar darmen en inzicht in de voeding die ze niet goed verdraagt, weten we nu hoe we haar kunnen helpen.” L.M. uit Vleuten

“We hadden een kinderwens, maar ik voelde dat mijn lijf niet topfit was voor een zwangerschap. Bij Vivre hebben we enkele maanden van alles opgeruimd en aan voeding gewerkt. Het bleek dat ik hier en daar wel enkele tekorten had opgelopen. Nu ben ik zwanger! Na mijn zwangerschap ga ik zeker terug.” B.O. uit Utrecht

“Na een paar behandelingen bij jou en door je goede voedingsadviezen, voel ik me
fitter en beter in staat om stressvolle periodes te doorstaan. Ook mijn hooikoorts is
niet zo heftig als vorige jaren. Als het weer nodig is, klop ik zeker weer bij je aan!
Bedankt!” Groet Marinet

“Na enkele behandelingen is mijn migraine over, zelfs de hoofdpijn is nu weg. Het is een wonder.” A.S.

“Ik slaap ’s nachts erg slecht en gebruik regelmatig medicijnen hiervoor. Na een traject bij Vivre slaap ik weer veel beter en mijn klachten nemen af. Super, ik wilde dat ik dit eerder gedaan had.” C.W. uit Amsterdam

Wat klanten vinden:

“Mijn klachten gingen, ook na een bezoek aan de huisarts, maar niet over. Ik ben me gaan verdiepen in bioresonantie en ik besloot het gewoon te gaan proberen. Daar heb ik geen spijt van!

Na een aantal consults werden de klachten al minder en nu zijn de meeste klachten verdwenen. Ik zit nu een stuk lekkerder in mijn vel. Ik vind het mooi dat niet alleen gekeken wordt naar de lichamelijke klachten, maar ook naar de geestelijke aspecten die van invloed zijn op mijn gezondheid. Ik heb vaak versteld gestaan welke emotionele blokkades gesignaleerd zijn door de Asyra. Dat kwam precies overeen met hoe ik mij op dat moment voelde.

Vivre Vitaliteit kan ik iedereen aanbevelen. Ik ben mij meer bewust geworden van wat goed is voor mijn lichaam en wat ik eraan kan doen. Ik heb weer energie om dingen op te pakken. Het is tegenwoordig onmogelijk om alle juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom is het fijn dat de metingen aangeven welke supplementen deze tekorten kunnen aanvullen.

Armanda is een echte vakvrouw. Ze kan op een prettige en duidelijke manier uitleggen wat de Asyra doet en ze luistert goed naar wat mijn klachten zijn om daarna samen te kijken hoe de klachten verminderd kunnen worden. Ik ben dankbaar dat ik door de behandelingen bij Vivre Vitaliteit weer goed ik mijn vel zit en energiek in het leven sta.”
Arjan Vlasveld

“Ik had vroeger veel last van darmklachten, buikpijn, onregelmatige stoelgang en obstipatie. Dit was voor mij de belangrijkste reden om naar Vivre Vitaliteit te gaan. Armanda werd mij aanbevolen en zij kwam op het juiste moment op mijn pad.

De voedingstest gaf mij veel inzichten. De voedingsadviezen die hier uit kwamen, waren niet altijd makkelijk voor mij. Maar ik heb wel duidelijk gemerkt wat voor effect voeding op mijn darmen heeft. Nu ben ik me erg bewust van de voeding waar ik meer last van krijg. De supplementen gaven extra ondersteuning, mijn opgeblazen gevoel is weg en mijn darmen werken beter.

Ik vind Armanda’s begeleiding heel prettig en heel professioneel. Haar adviezen zijn heel waardevol en er was ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik heb hier persoonlijk heel veel aan gehad. Tijdens een meting worden de verborgen ‘gebreken’ naar boven gehaald. Ik besef nu wat de oorzaak is van mijn klachten, welke allergieën en overgevoeligheden er spelen. De meting haalde precies de dingen eruit waar ik last van had en er wordt direct naar een oplossing gezocht.

Ik ben dankbaar voor de persoonlijke begeleiding en het persoonlijke contact. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ik ben dankbaar dat mijn klachten verminderden en opgelost zijn. Er is bij mij bewustwording gecreëerd. Ik weet nu wat bepaalde voeding met me doet. Het heeft mij inzicht gegeven in de oorzaak van mijn klachten.”
Jolanda Wijmans- van Steen

Wil je ook een afspraak maken?

Afspraak maken

Scroll naar boven