Met hulp kom je verder! - Vivre Vitaliteit

Met hulp kom je verder!

Ik zie dat veel mensen steeds bewuster met gezondheid bezig zijn. Meer bewegen, gezonde voeding, tekorten aanvullen. Voorkomen van klachten, preventieve gezondheid, zou nog meer aandacht mogen krijgen. 

Hulp vragen moeilijk?
Ik denk dan niet alleen aan fysieke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn of welke pijn/klacht dan ook. Hoe we ons voelen, hoe we mentaal en emotioneel in ons vel zitten, is minstens zo belangrijk om aandacht aan te schenken.

Ik doe graag alles alleen
“Ik kan het wel alleen.” Dat spaart geld…
“Ik heb geen hulp nodig.” Dat is misschien wel zwak…
“Ik loop vast en weet niet meer wat ik moet kiezen.” Keuzestressssss!

Herken jij je hierin? Misschien een klein beetje, misschien wel heel veel. Met hulp kom je verder. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wat investeer jij in je gezondheid?
Preventief in je gezondheid investeren, levert meer op dan alsmaar doorgaan tot het gaatje. Op wilskracht kan veel, tot het op is. En dan is het vaak ook echt op.

Is er dan de juiste zorg/hulp te vinden in de reguliere gezondheidszorg? De druk is hoog, de wachtlijsten zijn lang. De kosten zijn ook hoog, alleen zie je die zelf meestal niet. En het resultaat? Het resultaat is bijna altijd een aanslag op jouw gezondheid.

Maandelijks in jouw positieve gezondheid investeren, levert uiteindelijk meerwaarde op. Je zit lekkerder in je vel, je kunt je beter concentreren, je bent minder moe, je hebt minder/geen pijn meer, je kan weer meedoen met de (klein)kinderen en zoveel meer.

Vergelijk het met een auto
Om een auto goed te laten functioneren, ga je regelmatig voor onderhoud naar de garage. Als er een lampje brandt, plak je daar niet een ‘pleister’ op zodat je het niet meer ziet branden. Je laat de garage naar de oorzaak kijken van dit signaal. Zodat er tijdig iets aan gedaan kan worden en je niet op de snelweg stil komt te staan.

Plak jij een pleister op de signalen die jouw lichaam geeft? Of ga je op zoek naar de oorzaak?

Vaak een lastige opgave om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Ik help dagelijks mensen zoals jij om op zoek te gaan naar de oorzaak van je klachten. En dat niet alleen, we gaan er ook samen iets aan doen!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Check up van jouw gezondheid
Wil jij een check-up van jouw gezondheid?  Neem voor het maken van een afspraak contact op via: info@vivrevitaliteit of 06-38899217.

Scroll naar boven