Meer fit stappenplan - Vivre Vitaliteit

Meer fit stappenplan

Ervaar jij veel stress?
Door werk? Door privé omstandigheden?
Door alle ballen die je hoog moet houden?
Altijd tijd te kort en toenemende vage klachten? 

Tijdens een consult help ik je je zelfherstellend vermogen te ondersteunen en inzichten te krijgen. Wat kan je zelf al doen om je meer fit te voelen?

 1. Bewustwording
  Bewustwording is het begin van verandering. Uit de Asyra bioresonantie metingen wordt duidelijk waar je persoonlijke stressfactoren liggen. De uitkomst van de test vormt de leidraad voor de vervolgstappen. Je krijgt inzicht in de achterliggende verstoringen en overzicht om structuur aan te brengen. Ontdekken waar je vastloopt, geeft inzicht en duidelijkheid in wat je kunt veranderen.
 1. Stappenplan
  Werk in stappen van prioriteit. Zoek naar veranderingen die het meeste voordeel opleveren. Je kunt hierbij denken aan veranderen van voedingspatroon, tekorten aanvullen, meer bewegen, meer water drinken, vroeger naar bed gaan. Het zijn vaak kleine veranderingen, die grote resultaten kunnen opleveren.
 1. Time-management
  Veel mensen gaan belabberd met hun tijd om en lopen de hele dag te stressen, over wat er nog allemaal gedaan moet worden en bij deze gedachten zinkt de moed al in hun schoenen. Maak een dag- en een weekplanning. Prioriteer wat er iedere dag eerst gedaan moet worden. Dit geeft rust, overzicht en structuur en vaak nog een heleboel tijd, die overblijft voor ontspanning met een tevreden en voldaan gevoel.
 1. Loslaten
  Maak keuzes en laat dingen los die overbodig zijn of onnodig veel energie en tijd kosten. Denk na over waar je tijd en energie aan besteedt en bepaal of dit werkelijk belangrijk is of iets opleverde. Kijk en onderzoek de reden waarom je niet aan bepaalde dingen toe bent gekomen die je wel graag wilde doen. Regelmatig orde op zaken stellen en prioriteiten stellen is waardevol.
 1. Geniet en ontspan
  Neem vooral ook de tijd voor ontspanning en geniet met je dierbaren. Neem weer eens de tijd om echt te luisteren naar elkaar en doe leuke dingen met elkaar. Even met z’n allen iets heel anders doen, geeft je daarna weer een frisse kijk op je dagelijks leven.

Heb je naast deze tips een beetje extra hulp nodig om weer in een positieve flow te komen? Neem dan contact op voor een Asyra bioresonantiemeting en orthomoleculair advies via ln.tietilativervivobfsctd@ofni of 06-38899217.

Scroll naar boven