Jeuk! - Vivre Vitaliteit

Jeuk!

Stel je voor…

Je hebt altijd last van gekmakende jeuk. Je huid is droog en op verschillende plekken heb je in meer of mindere mate eczeem en schilfers. Lastig om vanaf te blijven! Vooral ’s nachts, want dan merk je het niet dat je voortdurend loopt te krabben. Tot je ’s ochtends wakker wordt en ziet welke ravage je hebt aangericht. Overal krassen en je huid is tot bloedens toe kapot.

Van jong tot oud, veel mensen herkennen bovenstaande klachten en de jeuk. Van de huisarts of specialist ontvangen zij zalven en tot slot medicatie die vaak niet (voldoende) helpt. Enkele van mijn cliënten kregen immunosuppressiva als medicatie voorgeschreven. De specialist in het ziekenhuis wist niet meer wat hij met de zwaar ontstoken huid aan moest en legde het immuunsysteem maar voor het gemak ‘plat’ om te kijken of dit werkte.

Nee. Het werkte niet!

Of dat meisje dat gek werd van de jeuk en haar huid constant kapot krabde. Van de huisarts kreeg zij een verzachtende mentholzalf. Na het insmeren van haar huid ging ze door het plafond van de jeuk, pijn en irritatie. De menthol was veel te heftig voor haar.

Nee. Het gaf geen verlichting!

Of die puber die zich kleedt in verhullende kleding om niet zijn huid te hoeven tonen die aangedaan is door de littekens van de eczeem. Die gaat niet eens meer naar de huisarts, want het heeft in zijn ogen toch geen zin.

Al degenen die in meer of mindere mate last hebben van jeuk en irritatie van de huid.
Er is meer mogelijk dan je denkt als je verder durft te kijken dan de buitenkant.

De oplossing zit aan de binnenkant!

Heb je al eens gekeken naar andere mogelijkheden om de jeuk en eczeem te verminderen?
Heb je al eens naar voeding gekeken?
Heb je al eens je darmgezondheid bekeken?
Heb je al eens gekeken naar de relatie met andere klachten die je ervaart?
Ben je al eens naar een complementair (alternatieve) therapeut geweest?

Kom eens kennismaken met een andere kijk op gezondheid door middel van natuurgeneeskunde en orthomoleculaire bioresonantie therapie.

 Stel een vraag Afspraak maken   Bel me terug 

Scroll naar boven