Formulier: Opgave Ont-moet jezelf met Bachbloesems en klankschalen-meditatie - Vivre Vitaliteit

Ik geef mij op voor de workshop
“Ont-moet jezelf met Bachbloesems en klankschalen-meditatie”

Tijdens deze workshop neemt Armanda je mee in de wereld van de Bachbloesems. Je leert wat ze voor je kunnen betekenen en je gaat zelf op zoek naar de Bachbloesems die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen. Er wordt op maat een Bachbloesem flesje voor je samengesteld.

De Bachbloesems zijn tincturen van bloesems om onze mentale en emotionele gezondheid in balans te brengen, om bewust te maken en herstel te ondersteunen. 

Terwijl jouw persoonlijke Bachbloesem wordt samengesteld, verwennen we je met een kopje thee en wat lekkers. Daarna word je meegenomen in een heerlijk ontspannende klankschalen-meditatie door Linda. Geluid is klank en klank veroorzaakt trillingen. Doordat wij voor 80% uit water bestaan en alles in ons lichaam met elkaar in verbinding staat door middel van stroming, worden deze trillingen door ons lichaam geleid en wordt klank op deze manier voelbaar gemaakt. Ook ons energetisch systeem wordt door de trillingen geraakt. Het gevolg is een innerlijke massage. Een moment voor jezelf om te ont-moeten.

Datum: donderdag 25 mei 2023
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Maximaal Gezond Centrum
Adres: Burgemeester Verderlaan 19 Utrecht
Kosten: € 59,- inclusief een Bachbloesem remedie, koffie/thee en wat lekkers.

Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een betaalverzoek waarna een plaats gereserveerd is voor jou!

We ontmoeten je graag.

Linda Leeflang – Insight-U
Armanda Versluijs – Vivre Vitaliteit

         

           

    Scroll naar boven