Denk jij in mogelijkheden? - Vivre Vitaliteit

Denk jij in mogelijkheden?

Lijkt iets onmogelijk, lijkt iets niet meer goed te komen? Als alles tegenzit en je enorm in die negatieve spiraal bent terechtgekomen. Bedenk dat je zelf heel krachtig een verandering kunt creëren.

Daarover vond ik een mooi gedicht van Martin Gijzemijter.
“Wat je zaait, zul je oogsten,
Wat je uitstraalt, trek je aan.
Wat je geeft, zul je ontvangen,
Wat je gelooft, krijg je gedaan.”

Energie is heel krachtig. Energie is overal om ons heen. Het is een hele kunst om ‘gebruik te maken’ van de positieve energie die overal om ons heen is. Als je er echt in gelooft, kun je heel veel creëren en manifesteren. Ook op het gebied van je gezondheid.

Kun jij angst en zorgen omzetten naar liefde en geloof in de kracht van jouw zelfhelende vermogen? Denk jij in onmogelijkheden? Of kun je kijken naar de mogelijkheden?

Er zijn altijd mogelijkheden. Met energetische middelen, orthomoleculaire en homeopathische middelen, bloesemremedies, celzouten, voeding en de kracht van jouw zelfhelende vermogen.

Zelf aan de slag
Om je op weg te helpen en inzicht te geven, bied ik jou verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf aan de slag met een orthomoleculaire aanvulling. Hieronder de link naar twee therapeutische merken waar je met korting supplementen kunt aanschaffen. Dat is altijd mooi meegenomen.

Pharma Nord: als je een account aanmaakt, ontvangt je 15% korting op al je bestellingen met kortingscode PN4013.
Energetica Natura: als je een account aanmaakt, ontvang je 10% korting op al je bestellingen.

Hulp nodig?
Heb jij geen idee wat je lichaam nodig heeft om mogelijkheden in je gezondheid te creëren? Maak dan eens een afspraak om dit door te laten meten. Met een krachtige energetische meting krijg je inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft.

Neem voor het maken van een afspraak contact op via: info@vivrevitaliteit of 06-38899217.

Scroll naar boven