De pijn van je kind - Vivre Vitaliteit

De pijn van je kind

De pijn van je kind(eren) snijdt door merg en been. Je kunt heel veel zelf doen om pijn en klachten bij kinderen te verlichten. Een kus, een warme hand, een luisterend oor zijn waardevol om gezien en gehoord te worden in pijn en klachten bij kinderen. Soms is er ook meer nodig. 

Fysieke klachten, mentaal emotionele klachten, niet lekker in hun vel zitten, concentratieproblemen, buikpijn, huidklachten. Een greep uit de dingen die ik in de praktijk zie langskomen.

“Behandel je ook kinderen?”
Is een vraag die ik dan ook volmondig met ja kan beantwoorden. De puurheid van kids maakt veel mogelijk in een behandeling. De bioresonantie methode waarmee ik werk, is ook zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden, ook baby’s. Zoeken naar voeding die stress geeft, intoleranties, allergieën. Het ontbreken van stofjes, disbalansen en emotionele blokkades kunnen vaak goed opgelost worden met de op maat gemaakt druppels of korrels. Soms is er meer nodig, de oplossing is waardevol.

Buikpijn is vaak echt buikpijn
Buikpijn bij kinderen wordt vaak gerelateerd aan spanning. Buikpijn is meestal echt buikpijn ontstaan door tekorten in de darmen en stress door voeding. De geboorte en het eerste jaar van je kindje bepaalt de opbouw van de darmflora, de kolonisatie met de juiste bacteriestammen. Door omstandigheden, die je niet altijd zelf in de hand hebt, kun je niet altijd de meest ideale situatie creëren. Een soepele vaginale bevalling, borstvoeding geven, fijn thuis geboren worden en geborgen opgroeien, is niet iedereen gegeven. De gezondheid en vitaliteit van moeder tijdens de zwangerschap, maar ook de gezondheid en vitaliteit van vader en moeder voor de conceptie spelen een rol bij de gezondheid en welzijn van jouw kindje.

Zwangerschapswens
Bij een zwangerschapswens is het daarom bijzonder belangrijk om vóór de conceptie je eigen gezondheid en die van je partner goed op orde te hebben. Is je vitaminen en mineralen status voldoende en het liefst met wat extra voorraad voor de kleine. Is je darmflora op orde? Je kindje neemt een groot deel van jouw bacteriële darmflora over. Is je stresslevel in balans, bij te veel stress is zwanger worden een grotere uitdaging. Zo zijn er veel factoren die een rol spelen waar je zelf iets aan kunt doen.

Met hulp kom je verder
Met een beetje hulp kom je vaak verder. Voor de conceptie, na de bevalling, je herstel en natuurlijk de gezondheid van je kindje. Indien je hulp nodig hebt, trek op tijd aan de bel. Je hoeft het niet alleen te doen!

Neem voor het maken van een afspraak contact op via: info@vivrevitaliteit of 06-38899217.

Scroll naar boven