Slaap jij goed?

Een goede nachtrust is belangrijk voor een goede gezondheid. Tijdens je slaap worden veel regeneratie processen uitgevoerd. Hier pluk je overdag de vruchten van. 

Lees verder

Met Bachbloesems in balans

De Bachbloesems zijn tincturen van bloesems om onze mentale en emotionele gezondheid in balans te brengen, om bewust te maken en herstel te ondersteunen.

Lees verder

Weet jij hoe je gezond kunt blijven deze winter?

We hebben een aantal ‘lastige’ winters achter de rug. Misschien ben je al een paar keer ziek geweest de afgelopen jaren. De ‘griep’ is een eeuwenoude ziekte die de laatste jaren voor veel angst, verdriet en ongemak gezorgd heeft. 

Lees verder

Denk jij in mogelijkheden?

Lijkt iets onmogelijk, lijkt iets niet meer goed te komen? Als alles tegenzit en je enorm in die negatieve spiraal bent terechtgekomen. Bedenk dat je zelf heel krachtig een verandering kunt creëren.

Lees verder

Met hulp kom je verder!

Ik zie dat veel mensen steeds bewuster met gezondheid bezig zijn. Meer bewegen, gezonde voeding, tekorten aanvullen. Voorkomen van klachten, preventieve gezondheid, zou nog meer aandacht mogen krijgen. 

Lees verder

Walnoten

Walnoten zijn lekker en erg gezond. Ze bevatten veel vitaminen, mineralen, gezonde omega 3 vetten en antioxidanten. Walnoten zijn goed voor je hersenen, ze kunnen preventief tegen hart- en vaatziekten zijn en walnoten kunnen een rol spelen bij het voorkomen van overgewicht.

 

 

 

 

 

Lees verder

Maagzuur: teveel of te weinig?

Heb je last van maagklachten? Is er dan sprake van teveel of te weinig maagzuur? Je grijpt misschien snel naar een maagzuurremmer om je klachten te verlichten. In dit artikel geef ik je enkele tips om maagklachten tegen te gaan.

Lees verder

De pijn van je kind

De pijn van je kind(eren) snijdt door merg en been. Je kunt heel veel zelf doen om pijn en klachten bij kinderen te verlichten. Een kus, een warme hand, een luisterend oor zijn waardevol om gezien en gehoord te worden in pijn en klachten bij kinderen. Soms is er ook meer nodig. 

Lees verder

“Ouderdom komt met gebreken”

Fit en vitaal oud worden, wie wil dat nou niet? Komt ouderdom met gebreken? Of kun je zelf iets doen om dit tegen te gaan?

Lees verder

Bloedcirculatie in je kleinste vaten

Je wilt weer kunnen sporten zonder pijn. 
Je wilt weer voldoende energie ervaren om met de kids leuke dingen te doen.
Je wilt je weer vrolijker en opgewekter voelen.
Je wilt weer kunnen hardlopen zonder telkens blessures te krijgen.

Lees verder

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten