Lekkende darm?

Steeds vaker hoor je misschien de term lekkende darm voorbij komen. Wat is dat nu precies? En hoe ontstaat een lekkende darm oftewel Leaky Gut Syndroom? In dit artikel geef ik een korte toelichting op de klachten, oorzaken en oplossingen bij een lekkende darm. 

 

 

 

 

 

Lees verder

Orthomoleculair wattes….?

Een moeilijk woord orthomoleculair. Ik struikel er zelf ook nog wel eens over. Maar wat betekent het? Wat is het verschil tussen de orthomoleculaire visie op gezondheid versus de reguliere gezondheidsvisie? En wat heeft orthomoleculair met bioresonantie te maken? Lees hieronder de antwoorden op deze vragen. 

 

 

 

 

 

Lees verder

Waarom Vivre Vitaliteit

Waar verlang jij naar?
“Ik verlang naar meer bewustwording en gezondheid voor iedereen. Om samen positieve gezondheid uit te stralen over iedereen die dat wil ontvangen!”

Kan ik met mijn droom jouw verlangen naar een betere gezondheid ondersteunen?

Lees verder

Positieve Gezondheid

Recent heb ik de module Werken met Positieve Gezondheid van het Institute for Positive Health afgerond. Een mooie mijlpaal op weg naar meer gezondheid en positiviteit.

Samen met mijn Maximaal Gezond collega hebben we een droom geformuleerd.

Lees verder

Krijg jij voldoende vitamine D? Nee?!

Grote kans dat dit ook voor jou geldt!

Voel je je soms moe? Heb je last van je spieren en gewrichten? Ben je in de winter sneller depressief? Misschien heb je wel een vitamine D tekort! Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders een vitamine D tekort heeft.

Lees verder

Kan jouw gezondheid beter?

Wat een bijzondere maanden hebben we inmiddels achter de rug. We leven in een unieke tijd waarbij veel onder druk staat. Ook onze gezondheid. Voel jij je topfit? Of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Zijn er mensen om je heen die misschien niet fit zijn?

Lees verder

B12 tekort: energie tekort!

Vitamine B12 speelt een belangrijke rol in je lichaam. Het is essentieel voor het krijgen en behouden van vitaliteit, weerstand, energie, helderheid, concentratie, focus, spierkracht, daadkracht, weerbaarheid en levenslust.

Lees verder

Pink Ribbon

Borstkanker

Daar heb ik zelf recent mee kennis gemaakt in mijn nabije omgeving. Het komt heftig binnen… Maar dat geldt voor iedere vorm van kanker.
Velen hebben van dichtbij kennis gemaakt met deze vreselijke ziekte. Velen hebben deze overwonnen. Niet iedereen…

Lees verder

Jeuk!

Stel je voor…

Je hebt altijd last van gekmakende jeuk. Je huid is droog en op verschillende plekken heb je in meer of mindere mate eczeem en schilfers. Lastig om vanaf te blijven! Vooral ’s nachts, want dan merk je het niet dat je voortdurend loopt te krabben. Tot je ’s ochtends wakker wordt en ziet welke ravage je hebt aangericht. Overal krassen en je huid is tot bloedens toe kapot.

Lees verder

Voeding: Gluten

In de praktijk test ik de gevoeligheid voor verschillende voedingsmiddelen. Regelmatig zie ik een stressreactie van het lichaam op tarwe en gluten. Wat zijn nu die gluten waar ons lichaam vaak overgevoelig op reageert? Welke klachten kun je krijgen van het eten van gluten? Waarom liggen gluten vaak aan de basis van andere klachten?

Lees verder

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Postadres:
Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten