Bedrijven

Gezondheidsmanagement

Je wilt je medewerkers gezond houden en voorkomen dat zij chronische klachten krijgen of in een burn-out belanden. Je bent zelfstandig ondernemer of leidinggevende bij een bedrijf en voelt je verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en dat van je medewerkers.

Via Vivre Vitaliteit is het mogelijk om een bedrijfsabonnement af te sluiten. Eenmalig of op periodieke basis screenen we de gezondheid en vitaliteit van jezelf en van je medewerkers. Je krijgt tips en adviezen over een gezondere lifestyle en wat je zelf kunt doen. Met geavanceerde meetapparatuur zoeken we naar de achterliggende oorzaken van klachten. De weerbaarheid, het zelfhelend vermogen en de vitaliteit worden geactiveerd.

Preventie voorop

De uiting van een klacht is het “topje” van de ijsberg. In je lichaam zijn vaak al jaren verstorende processen aan de gang. Onder invloed van (werk) stress, spanning, te weinig bewegen, slecht slapen, ongezonde voeding, lang zitten, luchtvervuiling en vele andere factoren raakt je lichaam uit balans.

Een goede werkgever stimuleert zijn medewerkers actief hun gezondheid op peil te houden en de gevolgen van stress zoveel mogelijk uit te bannen. Door middel van een periodieke “check-up” van je gezondheid kunnen de verstorende processen en het krachtige zelfhelende mechanisme bijgestuurd worden. Tijdig aan de slag met vage klachten kan een heleboel ellende en langdurige ziekten voorkomen.

Werkstress -> burn-out

Als alle druk van werk, privé en datgene wat je jezelf oplegt tot heftigere klachten leidt, vallen medewerkers uit met vermoeidheids-, burn-out en andere vage klachten. Dit kan leiden tot langdurige hersteltrajecten. Naast goede (psychologische) hulp en coaching is inzicht in voeding, tekorten, verstoorders en achterliggende oorzaken heel waardevol om zo snel mogelijk weer lekker in je vel te komen zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan.

Check up

Vivre heeft diverse “tools” beschikbaar om in te zetten in jouw werkomgeving of bedrijf. Voor jezelf of je medewerkers. Preventie en een check-up van de gezondheid van medewerkers is het uitgangspunt waar Vivre Vitaliteit voor staat. Door middel van de nieuwste technologieën maken wij je organisatie, management en medewerkers preventief bewust van hun fysieke en mentale gesteldheid.

Uiteindelijk willen we allemaal een gezond en gelukkig leven. Thuis en op het werk. Als werkgever kun je een mooie bijdrage hieraan leveren door goed gezondheidsmanagement.

Informeer naar de mogelijkheden.

Bel me terug

Maximaal Gezond Werkt

 

Vivre Vitaliteit maakt deel uit van het aanbod van Maximaal Gezond Werkt voor bedrijven.

 

Vivre Vitaliteit

Armanda Versluijs
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 – 388 99 217 I info@vivrevitaliteit.nl

Heidestein 11 I 3452 LL Vleuten