Vivre Vitaliteit - Bedrijven - Voorkom burn-out medewerkers

Bedrijven

Investeer in de gezondheid van jouw team 

Wil je jouw team productief en energiek houden, vrij van chronische klachten en burn-outs? Ontdek hoe Vivre Vitaliteit jou hierbij kan helpen!

Bedrijfsabonnement 

Met een bedrijfsabonnement van Vivre Vitaliteit krijg je toegang tot energetische screenings en orthomoleculaire adviezen voor zowel jou als je team. Ontvang waardevolle inzichten en advies om een gezonde levensstijl te bevorderen en stress te verminderen.

Preventie: Stressvrij leven en werken

De uiting van een klacht is het “topje” van de ijsberg. In je lichaam zijn vaak al jaren verstorende processen aan de gang. Onder invloed van (werk) stress, spanning, te weinig bewegen, slecht slapen, ongezonde voeding, lang zitten, luchtvervuiling en vele andere factoren raakt je lichaam uit balans.

Een goede werkgever stimuleert zijn medewerkers actief hun gezondheid op peil te houden en de gevolgen van stress zoveel mogelijk uit te bannen. Door middel van een periodieke “check-up” van je gezondheid kunnen de verstorende processen en het krachtige zelfhelende mechanisme bijgestuurd worden. Tijdig aan de slag met vage klachten kan een heleboel ellende en langdurige ziekten voorkomen.

Aan de slag!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Vivre Vitaliteit voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen een gezonde en productieve werkomgeving te creëren!

Uiteindelijk willen we allemaal een gezond en gelukkig leven. Thuis en op het werk. Als werkgever kun je een mooie bijdrage hieraan leveren door goed gezondheidsmanagement.

Informeer naar de mogelijkheden.

Bel me terug

Maximaal Gezond Werkt

Vivre Vitaliteit maakt deel uit van het aanbod van Maximaal Gezond Werkt voor bedrijven.

Scroll naar boven