Advies op maat - Vivre Vitaliteit

Advies op maat

Stel je voor…

Eén pil die tegen alles helpt. Het ideaal van menig farmaceut. Was het maar zo simpel. Werkte ons lichaam maar zo simpel. De farmacie zou wel bezig zijn met zo’n mega combinatiepil voor iedereen. Zou jij die nemen?

Een pil tegen migraine en hij helpt ook bij jicht.
Een pil tegen hoge bloeddruk en hij helpt ook bij aambeien.
Een pil tegen …
“Ja, maar dokter, ik heb helemaal geen jicht of aambeien… Wat doen die extra stofjes met mijn lijf? Wat zijn de bijwerkingen?”

Je wilt graag dat je arts luistert, tijd voor jou heeft en speciaal voor jouw klacht een op maat advies geeft. Een mooi ideaal, ik hoop dat jouw arts met passie zo betrokken is bij jouw gezondheid, dat hij/zij verder durft te kijken. Buiten de begaande paden durft te gaan. Ik weet dat ze bestaan. Artsen die je het advies geven om ook eens op een andere manier met je gezondheid aan de slag te gaan.

Levensstijl

Alle aspecten in jouw levensstijl spelen een rol bij jouw welzijn, jouw gelukbeleving, jouw gezondheid en vitaliteit. Een verandering in levensstijl blijkt vaak best een uitdaging. Het duurt gemiddeld 66 dagen om een patroon te doorbreken, om verandering aan te brengen. Het is zeker mogelijk!

“Stel je voor…”

Wat zou ik graag als therapeut één oplossing hebben voor iedereen die bij me komt. Voor iedereen die doorverwezen is om eens op een andere manier met zijn gezondheid aan de slag te gaan. Eén methode, één advies, één orthomoleculaire pil die voor iedereen verlichting biedt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.
Wow, wat zou dat fijn zijn!

Jij bent uniek!

In de praktijk weten we dat het niet zo werkt. Iedere cliënt die ik zie, is uniek.
De uiting van een klacht begint al jaren daarvoor als een kleine verstoring in je lichaam. Datgene wat we meemaken, wat we doen en ervaren, is van invloed op de ontwikkeling en tot uiting komen van klachten.

De oplossing voor een klacht is voor iedereen anders. Een uitdaging die ik graag aanga samen met een cliënt, samen met jou, om het maximale uit jouw gezondheid te halen. Om maximale levensvreugde, energie en vitaliteit te ervaren.

Maatwerk

En dat is altijd “Maatwerk”. Ieder mens is uniek, voor iedereen geldt een andere aanpak en oplossing. Helaas vaak geen “quick fix” of “one size fits all”.
Aandacht, liefde, tijd, geduld voor jou, voor jezelf.
Samen met andere complementaire gezondheidsprofessionals bieden we iets anders dan je gewend bent. Ga jij de uitdaging aan!

Warme groet,
Armanda Versluijs
www.vivrevitaliteit.nl

Scroll naar boven